T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Fatma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

HEDEF YKS 2024

May

Mrt

Şbt

Şbt

Şanlıurfa Üniversite tanıtım fuarı 12. sınıf öğrencileriyle birlikte ziyaret edildi. Yurt içinden ve yurt dışından pek üniversitenin yer aldığı tanıtımda öğrenciler üniversiteler hakkında bilgi edindi. Ayrıca çeşitli seminerlerin düzenlendiği etkinlik öğrencilerin motivasyonu arttırdı.

Şbt

Aydın Üniversitesi işbirliği ile Ümit Öztürk tarafından 12. sınıf öğrencilerimize yönelik Motivasyon semineri verildi.

Şbt

 Sınava girecek tüm öğrencilerimize duyurulur

Şbt

Okul müdürü FARUK CENGİZ başkanlığında ve Okul Psikolojik Danışmanı Hilal Teke Çil ile birlikte sınava hazırlanan öğrencilerin başarısı, yapılan deneme sınavlarının analizi, Bigep Projesi ve HEDEF YKS 2024 konularında öğretmenlerle toplantı yapıldı. Bu dönem yapılacak çalışmalar belirlendi. Çalışmalar ve analizler veliler ile paylaşıldı.

Şbt

Şbt

Sınava girecek öğrencilerimize yönelik kaygı ile baş etme yöntemleri semineri verildi.

Ock

2024 MSÜ sınavına girecek öğrencilere yönelik bilgilendirme seminerini yapıldı.

Ock

Rehberlik Servisi tarafından hazırlanan Kariyer günlerinin bu ay ki konuğu Uzm Dr. HACER ALTIN SÜRÜCÜ hanımefendiydi. Melek Tanıtımlarını birebir ilgili meslek elemanından dinleyen öğrenciler meslekle ilgili tüm sorulara cevap bulma şansı yakaladı. İHL öğrencilik yılları ve TIP mesleğine ilişkin bilgiler veren konuğumuz öğrenciler için büyük motivasyon sağladığı için kendilerine teşekkür eder başarılarının devamını dileriz.

Ock

12. sınıf Öğrencilerimize yönelik 2024 YKS bilgilendirme semineri yapıldı.

Ock

12. sınıf Öğrencilerimizle birlikte Üniversite Tanıtım ve Kariyer Fuarı gezildi. Üniversiteler, bölümler, puanlar vb. hakkında pek çok bilgiyi edinme fırsatı yakaladık. Öğrenci motivasyonu konusunda güzel bir etkinlik oldu.

Ara

Tüm öğrencilerimize yönelik Deneme Sınavı yapıldı. LGS ve YKS sınavlarına hazırlık sürecinde öğrencilerin eksikliklerini görmesi ve sınav kaygısıyla baş etme becerisi kazanmalarını sağlamak amacıyla deneme sınavı uygulandı. Sonuçlar öğrenci ve velilerle paylaşıldı.

Ekm

YKS 2024 tanıtım panosu yayınlandı