ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Fatma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

Okulumuzun Tarihçesi:

18/06/2014 tarihli Bakanlık Makamından alınan Olur ile Okulumuz açılmış ve Eğitim Öğretime başlanmıştır.

Bünyesinde 300 kapasiteli pansiyon ve ortaokul öğrencilerinide barındıran okulumuzun;

Fiziki Özellikleri:  2014 yılında açılması münasebetiyle donanım eksikliği olmasına rağmen,  konferans salonu ile kütüphanesiyle pansiyonuyla ve çevre düzenlemesi ile göz dolduran bir ortama sahiptir.

Akademik ve Sosyal Özellikleri: Yeni açılmış olmasına rağmen ismini başarılı bir şekilde duyurmuş. Eğitime olumlu katkı sunan gözde bir okul. Bir çok proje ve seminer yaparak okul, veli ve öğrenci buluşturmaları gerçekleştirmiş ayrıca akademik çevreyle öğrenci ve velileri buluşturmayı başarmıştır.

İnsan Kaynakları Özellikleri: Yeterli ve deneyimli eğitim kadrosuna sahip. Her türlü eğitim ortamını başarılı bir şekilde yönetebilecek kapasitededir.

Çevre Özellikleri: Bulunduğu konum itibariyle tüm resmi ve özel kurumlarla irtibat kurabilmektedir. Yine okul veli iletişiminin rahatça gerçekleştiği bir ortama sahiptir.

Yayın: 22.03.2016 - Güncelleme: 25.03.2022 10:52 - Görüntülenme: 1993