ŞANLIURFA / KARAKÖPRÜ - Fatma Zehra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi

May

Yıllarca öğrenci yetiştirmiş/yetiştirmekte olup hayatını eğitime adamış vefakar öğretmenlerle öğrencilerin Covid-19 tedbirleri alınarak gerek yüz yüze gerek online buluşmaları sağlandı ve ayrıca Bilişim teknolojileri alanında bütün öğretmenlerimiz kendilerini geliştirerek uzaktan eğitim faaliyetlerini sağlıklı bir şekilde sürdürmeye devam ettirmektedirler.

Mrt

KTS etkinlikleri kapsamında, okulumuz Teknoloji Tasarım öğretmeni Ayşe KARAASLAN ve Bilgisayar Öğretmeni Aydın ATEŞ tarafından Teknolojik Yeniliklerin Öğretim Sürecinde Etkin Kullanımı konulu öğretmenlere yönelik zoom üzerinden seminer düzenlendi. Seminerde akıllı tahta, internet, bulut teknolojisi ve bulut uygulamaları ve bu teknolojilerin uzaktan eğitim sürecinde yoğunlaşan ihtiyaçlara cevap verme düzeyi üzerinde sunum yapılarak öğretmenlerin bu konudaki eksiklikleri giderildi.  Öğretmenlerimiz öğrenmiş oldukları bu bilgileri öğrencilere aktardılar. Böylece uzaktan eğitimin daha sağlıklı yapılması sağlandı.

Mrt

Ergenlik ve Kişisel Bakım Semineri